Tietoa seurasta

Pöllökarhut ry - Porin Pöytäpeliseura on Porissa ja sen lähiympäristössä toimiva pöytäpeleihin keskittyvä rekisteröity yhdistys. Pöytäpeleihin kuuluvat lautapelit, korttipelit, roolipelit sekä miniatyyripelit. Yhdistyksen tarkoituksena on kerätä pöytäpeleistä innostuneet yhteen muun muassa erilaisten tapahtumien muodossa ja siten helpottaa ja edistää pelaajien harrastusmahdollisuuksia antamalla heille tilaisuus tutustua uusiin peleihin ja jopa kokonaan uusiin pöytäpelilajeihin. Kaikista tärkeimpänä tavoitteena seuralla on tottakai auttaa paikallisia harrastajia löytämään toisensa ja täten saamaan lisää peliseuraa!

Tapahtumien lisäksi Pöllökarhut ovat esillä myös sosiaalisissa medioissa kuten Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja Youtubessa, sekä tottakai täällä seuran omassa blogissa. Oman sivun lisäksi seuralla on Facebookissa myös yleinen keskusteluryhmä. Seuran varsinainen kotisivu on parhaillaan työn alla, joten joskus tulevaisuudessa se tulee korvaamaan tämän blogisivuston, mutta toistaiseksi siis löydät kaiken tarpeellisen tiedon juuri täältä.

Seura sai alkunsa 3.2.2016 ja se rekisteröitiin seuraavan vuoden alussa. Yhdistyksen hallituksessa toimivat alla olevat henkilöt, jotka tavoitat seuran sähköpostiosoitteella: pollokarhut@gmail.com

Hallitus:
Riku Länsineva – puheenjohtaja

Petteri Palomäki – varapuheenjohtaja
Sofia Flinck – sihteeri
Timo Hohkala – rahastonhoitaja
Juha Tikka – tiedottaja
Kristiina Seppä – markkinointi
Anita Viinamäki – tilavastaava
Riku Sulamäki – hallituksen jäsen
Eerik Lehtonen – hallituksen jäsen

Aktiivit:
Hallituksen lisäksi tietenkin myös aktiivisia jäseniä tarvitaan seuran tapahtumien järjestämisessä ja ilman heitä eli teitä ne eivät olisi edes mahdollisia. Kaipaammekin siis jatkuvasti uutta verta aktiiveihimme, joten jos pöytäpeliharrastus on lähellä sydäntäsi, niin tule mukaan toimintaan.

Pöllökarhujen Blood Bowl-komitea, joka huolehtii seuran liigan järjestelyistä
Harri Hursti
Petteri Palomäki
Tero Saarenmaa
Jarkko Syrjälä

Jäseneksi liittyminen:
Yhdistys ottaa ilomielen vastaan uusia jäseniä, ja tässä vaiheessa liittyminen onnistuu kaikissa seuran järjestämissä tapahtumissa. Vuonna 2017 vuosimaksu on 10 euroa ja muita jäsenmaksuja ei ole. Liittymällä jäseneksi tuet suoraan seuran toimintaa. Lisää jäsenetuja tulee toiminnan edetessä. Luvassa on ainakin jäsenille edullisempia tuotteita ja alennuksia osallistumismaksuihin, sekä tietysti erilaisia etuuksia asioitaessa Pöllökarhujen yhteistyökumppanien kanssa.

Lue lisää jäseneksi liittymisestä täältä. 

Jäsenedut:
Erilaisia etuja yhdistyksen jäsenille on tarjolla jo nyt ja lisää on luvassa tulevaisuudessa. Tarjolla tulee olemaan jäsenille edullisempia tuotteita ja alennuksia joihinkin osallistumismaksuihin, sekä tietysti erilaisia etuuksia asioitaessa Pöllökarhujen yhteistyökumppanien kanssa.

Porin Pelikaupassa asioidessasi saat ostoksistasi 10% -alennuksen vilauttamalla kassalla Pöllökarhujen jäsenkorttia. Magic The Gathering-pelin kohdalla alennus koskee vain valittuja tuotteita. Näitä kannattaa tiedustella kassalta. Alennus ei koske videopelejä, nahkaisia korttilaatikoita tai nahkaisia korttikansioita.

Verkkoshoppaillessasi Sotakone Miniaturesissa taas saat Pöllökarhujen jäsenenä tilauksiisi ilmaiset postikulut.

D-oom Productsin verkkokaupassa ja myyntipisteillä saat Pöllökarhujen jäsenenä 13%-alennuksen ostoksistasi. Alennuksen piiriin eivät kuitenkaan kuulu cd-levyt, nahkaiset noppakupit ja satunnaiset muut tuotteet, jotka ovat D-oomin yhteistyökumppanien tuotteita, joita myydään D-oom Productsin verkkokaupan kautta.

Lisäksi yhdistyksen jäsenet saavat tilattua Pöllökarhujen t-paidan tavallista kansaa 5 euroa edullisemmin eli 20 euron hintaan. Lisätietoja tilaamisesta löydät täältä.

Jäsenrekisteri:
Seura pitää jäsenrekisteriä, johon merkitään jäsenen nimi, sähköpostiosoite, liittymispäivä sekä jäsenmaksun tila. Kun olet rekisterissä ja olet maksanut jäsenmaksusi, olet oikeutettu jäsenetuihin. Jäsenrekisteristä on tehty asianmukainen jäsenrekisteriseloste.

Yhteistyökumppanit:mygamestore.fi

Sotakone.fi

D-oom Products