maanantai 9. huhtikuuta 2018

Jäsenyys kaudella 2018-2019



Pöllökarhut ry:n vuosikokous pidettiin keskiviikkona 4.4. ja jäsenistöä eniten sen suhteen kiinnostanee itse jäsenyys. Kokouksessa päätettiin maksujen pysyvän tänä vuonna samana eli erillistä liittymismaksua ei ole ja vuosimaksu on 10 euroa. Kokouksen tarkemmat pöytäkirjat tulevat näkyviin myöhemmin. Alla kuitenkin ohjeet uusille ja vanhoille jäsenille liittymiseen ja jäsenyyden jatkamiseen.

Jäseneksi liittyminen:

Voit liittyä jäseneksi sekä verkossa että paikan päällä seuran tapahtumissa. Molemmissa tapauksissa se onnistuu antamalla tietosi ja maksamalla jäsenmaksun. Vuonna 2018 jäsenmaksu on 10 euroa.

UUDET JÄSENET
Verkossa liittyminen onnistuu laittamalla ensin sähköpostia osoitteeseen pollokarhut@gmail.com. Laita otsikoksi mielellään jotain aiheeseen liittyvää, kuten vaikkapa "jäseneksi liittyminen."
Kerro sähköpostissa itsestäsi seuraavat tiedot:
Kaikki etunimet, sukunimi, kotipaikkakunta ja sähköpostiosoite.

Maksa tämän jälkeen 10 euroa yhdistyksen tilille:
Nordea: FI06 1302 3000 1072 08
Merkitse saajaksi Pöllökarhut ry ja MUISTA KIRJOITTAA VIESTIKENTTÄÄN NIMESI, jotta voimme olla varmoja, kenen jäsenmaksusta on kysymys.

VANHAT JÄSENET
Mikäli olet jo liittynyt aiemmin ja haluat jatkaa jäsenyyttäsi kuluvalle kaudelle (eli 4.4.2018 eteenpäin), niin prosessi on yksinkertainen. Jos tietosi eivät ole muuttuneet vuoden aikana (etunimet, sukunimi, kotipaikkakunta ja sähköpostiosoite), niin riittää, että suoritat jäsenmaksun yllä olevalle tilille ja kirjoitat nimesi viestikenttään. Jos tietosi ovat muuttuneet, niin laita tästä sähköpostia osoitteeseen pollokarhut@gmail.com, niin päivitetään kuntoon.



Lue aiheesta tarkemmin sivulta Liittyminen ja jäsenedut.